Agenda

  • 20 Feb 2019
  • St.-Michiels (Brugge)

Slim de financiën regelen

SLIM DE FINANCIËN REGELEN Er komt een moment dat je naaste met dementie de financiële zaken niet meer zelf kan regelen. Ga je tijdig dit gesprek aan dan kan je naaste zelf de regie nemen en beslissen op welke manier zijn/haar financiën geregeld worden. Wacht je te ...


logo praatcafé Labyrint


logo provincie West-Vlaanderen

                                                                                                   Foto: Lut De Duytsche

Welkom op de website van Het Labyrint!

Dementie grijpt diep om zich heen. Voor de persoon met dementie zelf en zijn familie betekent het vaak een gevoel van verwarring, onrust en onmacht. Met het praatcafé dementie ‘Het Labyrint’ willen we dit gevoel van isolement bespreekbaar maken en doorbreken.

Een café is dan ook de plek bij uitstek om mensen te ontmoeten, contacten te leggen en ervaringen uit te wisselen. In ‘Het Labyrint’ vind je geen barkrukken of klikkende biljartballen maar de sfeer is er net zo ontspannen als in een gewoon café.

Wij willen mensen met dementie, hun familieleden en mantelzorgers op een informele manier samenbrengen. In elke bijeenkomst wordt een ander aspect van dementie belicht en er is heel wat mogelijkheid om vragen te stellen. Naast gerichte informatie is er ruimte voor ontmoeting met lotgenoten en een losse babbel bij een drankje.

Het Labyrint wordt tweemaandelijks georganiseerd en vindt plaats in zaal Onze Ark in Brugge. Het café opent om 19 uur zijn deuren en het informatieve gedeelte start om 19u30. Nadien is er gelegenheid tot napraten.

De toegang is gratis en vooraf inschrijven hoeft niet.